Tárnoki Dóri

A Moccanj Mozgásstúdió edzője

slider_5

Gyermekkorom óta a zene és a tánc állt középpontban. Tanulgattam és fejlesztgettem a tánctudásom, de az élet más vizekre evezett a pályaválasztás során. Évekig szakácsként dolgoztam és hobbiként edzettem. Ma már edzőként dolgozom és nem a főzés a hobbim!

2007-ben végezetem el a Fitness Company aerobic edző tanfolyamot és utána több szakmai továbbképzésen vettem részt. (Spinracing, személyi edző)

2014 lett az én évem: saját stúdiót indítottam! Már régóta tudom, hogy a teljesítőképességünk határa sokkal messzebb van annál, mint amit gondolunk magunkról. Ezért, ha kicsi kis késztetést érzel, hogy változtass az életeden, testeden akkor jó helyen jársz!

Változatos órarenddel, szuper zenei betétekkel várlak a termemben! Nálunk a jó hangulat alap, a többit pedig közösen érjük el! Szinte minden korosztály megmutatja itt magát, és megtalálja a magának való órát! Csoportos órák mellett egyéni edzést is vállalok. Ha még tanácstalan vagy, hogy milyen óra jó neked, vagy állapot felmérést szeretnél, esetleg változtatnál a táplálkozásodon is, akkor hívj vagy írj a megadott elérhetőségeken. Mindenre van megoldás, csak akarni kell!

Mivel az órák alatt nem tudom fogadni a hívásokat, így visszahívlak!

tarnoki_dori

okt 10, 2015 | Posted by | 0 comments
Premium Wordpress Themes by UFO Themes