TRX

A TRX egy funkcionális tréning eszköz, amely hevederekből és fogókból áll, általában falra erősítik. Állítható a magassága, ezzel pedig a nehézségi fokozata. A saját testsúlyunkat használva valóban tokától a bokáig megdolgoztat bennünket ez a felfüggesztéses módszer, nagyon sok feladat elvégzésére alkalmas, az edzőtermi izolált gyakorlatokkal összehasonlítva a TRX több izomcsoportra koncentrál egy időben! Az emberi testet, mint egységes rendszert állítja a középpontba. Javítja az állóképességet, a koordinációt, segíti a hajlékonyságot, fejleszti a törzstartó izmok stabilitását, a testtartást is javítja.

trx

Mivel a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol a terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott. Természetes mozgás elemekkel dolgozik, ezért ízületkímélő. A TRX célzottan a törzsizomzatra hat. A gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terheltek. Miközben edzünk a gyakorlatok nagyob
b intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszerünk is fejlődik.

okt 10, 2015 | Posted by | 0 comments
Premium Wordpress Themes by UFO Themes