SpinRacing

A SpinRacing edzés módszer tartalmaz természetesen a láb edzésén kívül a felsőtestre vonatkozó gyakorlatokat is, így a teljes testet átmozgatja. A SpinRacing-ben a hangsúly a kontrollált folyamatokon van: edzés közben tudatosan irányítod a légzést, intenzitást, magát a tested és még a tudatodat is.

spinracing

A kerékpár a legalkalmasabb eszköz a legkülönbözőbb korú és képességű edzeni vágyók számára ahhoz, hogy elérjék céljaikat, fittek és egészségesek legyenek.

A SpinRacing program, amely motivációt, szellemi edzés technikákat és a legalaposabban tesztelt kerékpározási technikákat foglalja magába ajánlom mindenkinek, aki mozgásra vágyik. A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, a kerékpáron folyik. Külső szemlélő leginkább azt látja az edzésekből, hogy egy teremben vadul tekerik a bringát.

A SpinRacing csoportos zenés teremkerékpár tréning, mely sikerének titka kerékpár + aerobic összegződnek, koreografált, különböző karmunka használat, szórakoztató, egyszerű, mindenki számára könnyen elvégezhető, precíz intenzitás kontroll, hatékony, állóképesség fejlesztő, betegség megelőző, nagy kalória felhasználással.

A SpinRacing programot bármilyen edzettségi szint esetén lehet alkalmazni, társaságban mindenki lelkesebben hajt, kivétel nélkül sikeresen teljesíthet egy 50-60 perces edzést.

okt 10, 2015 | Posted by | 0 comments
Premium Wordpress Themes by UFO Themes